Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Veeam bevezető

Nap mint nap egyre több, hagyományos biztonsági mentést használó ügyfél vált Veeam®-re.

Miért?

Mivel a hagyományos biztonsági mentések nem tudnak 24/7/365 Availability megoldást nyújtani - annak ellenére, hogy a mai modern vállalkozások igénylik fizikai- , felhő vagy hibrid felhőben futó IT szolgáltatásuk másodperceken-, és perceken belüli helyreállítását szükség esetén.

Rendelkezésre állás vs. hagyományos biztonsági mentés

A Veeam olyan megoldás, amelyet kifejezetten a modern, virtualizált hibrid felhő világ számára terveztek. Magas szolgáltatási szintet biztosít az IT-szolgáltatás helyreállításához, melyek másodpercben és percben mérhetőek, szemben a régi technológiák által gyakran igényelt órákkal és napokkal. A 2019-es Veeam Availability felmérés szerint a Veeam ügyfelei 90%-ban elérik az objektív (RTPO ™) SLA-kat, míg a korábbi szolgáltatóval ez a mutató mindössze 69%. A Veeam a mai adatközpontokban található adatok mennyiségének kezelésére jött létre – nem a régi rendszerekhez.

Innováció és státusz quo

A Veeam innovatív, piacvezető képességeket kínál, támogatja a legfrissebb platformokat, átfogó és előretekintő felhőképet nyújt az ipar számára. A hagyományos mentési megoldásokat arra tervezték, hogy megóvják az évtizedek alatt felgyülemlett adatmennyiséget, de még mindig hiányoznak azok a kulcsfontosságú képességeik, melyeket a Veeam nyújt, mint például az azonnali VM Recovery® korlátozások nélkül, a SureBackup® és a SureReplica, Virtual Labs, 2 az 1-ben: backup és replikáció ™ és még sok más!

Növekedés vs. bizonytalan jövő

A Veeam az egyik leggyorsabban növekvő vállalati szoftverfejlesztő cég, egy magántulajdonban lévő rakétahajó, melynek növekedése nem mutat lassulást – minden hónapban több mint 4000 új ügyfelet és minden verzió megjelenésével új, erőteljes képességeket tud felmutatni.

Egyszerűség vs. komplexitás

A Veeam azon egyszerű megközelítése, ahogy a licenszelést kombinálja egy könnyedén méretezhető architektúrával és telepítéssel, percek alatt felgyorsítja munkáját. Mivel a virtuális terhelések és alkalmazások védelme érdekében nincsenek agent-ek, 3 Veeam ügyfélből kettő 35%-kal kevesebb időt tölt infrastruktúrája rendelkezésre állásával, ezzel időt nyerve egyéb termelő munkára.

Összehasonlítva a hagyományos, korszerűtlen kapacitás-engedélyezési metódussal rendelkező megoldásokkal, számos agent-tel és külön licenszelt termékkel, a választás egyértelmű.

 • Hatékony képességek vs. fontos funkciók hiánya
  A Veeam piacvezető funkciókkal, mint például az azonnali, agent-ek nélküli helyreállítás Tier-1 Microsoft alkalmazásokhoz, beépített WAN-gyorsítás, biztonságos end-to-end titkosítás, innovatív Scale-out Backup Repository ™, mély integráció a primer és deduplikációs tároló tömbökkel valamint továbbfejlesztett replikációs képességekkel teszi lehetővé a folyamatos rendelkezésre állást.
  Képességei egyedülállóak a régi, hagyományos biztonsági megoldásokkal szemben.
 • Megbízhatóság vs. találgatás
  "Egyszerűen csak működik" - ez a Veeam ügyfelek visszajelzése, akik lényegesen kevesebb leállást és kevesebb biztonsági mentési vagy többszörözési hibát jelentenek, mint a régi, hagyományos adatmentési megoldásokkal. Valójában ez a legfőbb oka annak, hogy a vállalkozások a Veeamet választják!
  A szabadalmaztatott, automatizált biztonsági mentés és másolat, tesztelés ÉS visszaállítás a teljes munkafolyamatra vonatkoztatva valamint a Veeam piacvezető ügyfélszolgálatának kombinációja jobb éjszakai alvást biztosít. A régi biztonsági mentési megoldásoknak nincs infrastruktúra-felügyelete, nincsenek automatikus biztonsági- és helyreállítás-ellenőrzések - így Ön kiszolgáltatottá válik a potenciális adatkárosítás és visszaállítási hibákkal szemben.
 • Ügyfél elégedettség vs. frusztráció
  A Veeam ügyfeleinek túlnyomó része elégedett a termékjellemzőkkel és funkcionalitásukkal, egyszerű használatukkal, műszaki támogatásukkal és értékesítési hatékonyságukkal.
  10 Veeam ügyfélből 9 ajánlja a Veeam megoldásait másnak is.

A Veeam Backup for Microsoft Office, Veeam Agent for Microsoft Windows és Veeam Agent for Linux megoldásokat a fizikai és nyilvános felhő munkaterheinek védelme érdekében hozták létre, használja ki Ön is!