Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

IT Biztonság - Az adatbiztonság bizalmasai

IT_biztonsagA Nádor Rendszerház 2006-ban hozta létre önálló területként IT Biztonság Üzletágát, felismerve a megnövekedett piaci- és ügyféligényeket. Az évek során folyamatosan bővítette szaktudását és termékpalettáját egyaránt. Mára számottevő gyakorlati tapasztalattal, s sikeres IT biztonsági projekttel a háta mögött elmondhatja, hogy a kkv szektor, a nagyvállalatok és az állami intézmények számára egyaránt képes megteremteni a lehető legmagasabb IT biztonságot.

Partnerkapcsolatok: elismert gyártók termékeinek kínálata

A Nádor Rendszerház alapítása óta törekszik arra, hogy mindig a legmagasabb minőségű és színvonalú termékeket kínálja, ehhez mérten IT Biztonság Üzletága olyan nemzetközileg méltán elismert gyártók partnere, mint például:

Veeam, Avira, BalaBit, Barracuda, CenterTools, Cisco, Fortinet, Ironkey, Juniper, McAfee, Siltec, Sophos, Omnikey, WathcGuard, Lieberman, Safetica, Athena, Symantec, Kaspersky, Utimaco, H.I.D Global, Outpost24, SnoopWall, Alienvault

Miért érdemes a Nádor Rendszerházat választania
IT biztonsági fejlesztései megvalósítására? »