Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Vonalkód technika és RFID

vonalkod-technikaA Nádor Rendszerház 2004-ben hozta létre Vonalkódtechnika és RFID Üzletágát. Arra törekszik, hogy ezen a területen is átfogóan gondolkodva oldjon meg minden felmerülő problémát, és tegyen eleget a legkülönbözőbb elvárásoknak. Ennek megvalósítására partneréül olyan méltán elismert gyártókat választott, mint például a Zebra Technologies (korábban: Motorola, Symbol), Datalogic, Honeywell (korábban: Intermec, HHP) valamint a Cognex.

Alkalmazva az informatika és távközlés területén szerzett több évtizedes tapasztalatát, minden rendszert egységes egészként vizsgál. A teljes vállalati üzleti és informatikai folyamatot szem előtt tartva találja meg az igényekhez optimálisan, a legjobb ár-érték aránnyal igazodó jelöléstechnikai megoldást.

A tanácsadáson, tervezésen, kivitelezésen és integráción túl mindenre kiterjedő support és szerviz szolgáltatással, valamint egyedi szoftverek fejlesztésével szolgálja a hatékony vonalkód és RFID rendszerek megvalósítását.