Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

cegunk

A Nádor Rendszerház bemutatása

Könyv

A technológia világában egyre inkább a különböző ágazatok összefonódása figyelhető meg, melynek eredményeképpen megváltozott mind a munkavégzés folyamata, mind a felhasználók által támasztott követelményrendszer. A Nádor Rendszerház 1991-es alapítása óta a technikai és a technológiai  átalakulásnak eleget tevő komplexitás megvalósítására törekszik a versenyszférában és a közbeszerzés keretein belül egyaránt.

A Nádor sikere abban rejlik, hogy nem csupán eszközöket kínál, hanem üzletágai egymást támogató összehangolása, az egyes területek köré épített széles körű szolgáltatások által maradéktalanul képes megfelelni minden, a kor és a felhasználók által támasztott elvárásnak. A cég nem elégszik meg azzal, hogy kész megoldásokat adjon, sokkal inkább egyedi konstrukciók kialakítását, az ügyfél igényeihez való rugalmas alkalmazkodást tartja szem előtt. Elengedhetetlen az ilyen szemlélet akkor, amikor minden vállalkozás jelentősen függ a rendelkezésére álló technológia minőségétől, működőképességétől.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő cég a fenti szellemiségnek köszönhetően az elmúlt évek során számos új üzletággal gazdagodott; így jelenleg az alábbi területeken biztosít teljeskörű megoldásokat:

  • Informatika
  • IT biztonság
  • Távközlés
  • Vonalkódtechnika
  • Irodatechnika
  • Szoftverfejlesztés

Folyamatosan bővülő portfóliója magába foglalja a felméréstől a tervezésen keresztül a kivitelezésig mindazt, ami az elképzeléseket gyakorlattá, kiválóan működő informatikai és kommunikációs rendszerré változtatja.

1997 óta szállít a központosított közbeszerzés keretén belül a Miniszterelnöki Hivatal (MEH) Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) értékesítési formájához tartozó, valamint az ehhez önként csatlakozó intézmények számára.

A hazai rendszerintegrátor cégek körében vezető helyet elfoglaló vállalkozás 80 munkatárssal, több mint 500 millió forint saját tőkével rendelkezik, az elmúlt évben bruttó 5 milliárd forint forgalmat ért el.

A Nádor Rendszerház – hűen ars poeticájához - nagy hangsúlyt fektet Ügyfelei magas szintű, rugalmas kiszolgálásra. Ennek elengedhetetlen feltétele egy országos lefedettséget biztosító kereskedelmi és szervizhálózat megteremtése. Mára Magyarország minden megyeszékhelyén rendelkezik viszonteladó- és szervizpartnerrel. Partnerein keresztül biztosítja a gyors megjelenést, az ügyfélközpontú és költségkímélő üzemeltetést, illetve szervizelést.

A lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatások biztosítása érdekében a Nádor Rendszerház bevezette az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert, az ISO/IEC 27001:2013 információbiztonsági irányítási rendszert, az  MSZ EN ISO 14001:2018 környezetközpontú irányítási rendszert, az AQAP 2110:2016 NATO normatív minőségirányítási rendszert valamint a NATO Minősített Beszállító címet.

A Nádor Rendszerház büszke arra, hogy legelső vásárlói többsége ma is Ügyfelei körébe tartozik. Ezek között megtalálhatóak kormányzati, államigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, iparvállalatok, valamint kis- és nagyvállalkozások egyaránt.

A jövőben is a tradicionális, ügyfélközpontú üzleti szemlélet mellett kívánja elkötelezni magát, ahogyan ezt a kezdetektől változatlan szlogenje is hirdeti:

„Nálunk a Vevő a Király!"