Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Távközlés

tavkozlesA Nádor Rendszerház Távközlési Üzletága az 1991-es alapítás óta folytatja tevékenységét, melynek középpontjában a vezeték nélküli távközlési eszközök állnak.

Az ipari felhasználású URH rendszerek és személyhívó rendszerek termékköre mellett 2001- ben megkezdte – Magyarországon elsőként – az 5,7 GHz –es frekvencia tartományban működő Motorola Canopy termékcsalád forgalmazását is. Ezen döntés hosszútávon megalapozta az üzletág tevékenységét, hiszen mára a mikrohullámú rendszerek kiemelt szerepet kapnak portfoliójában.

Az IP alapú kommunikáció terjedésével párhuzamosan a nagytávolságú mikrohullámú összeköttetéseken kívül– melyeket főként ADSL és bérelt vonali összeköttetések kiváltására alkalmaznak – a Nádor ipari célú videó megfigyelő rendszerek kiépítésével és tervezésével is Ügyfelei rendelkezésére áll. Ezen területhez tartozik az egyedi fejlesztésű, napelem által üzemeltethető megfigyelő rendszer is, amely olyan helyszínek távoli megfigyelését teszi lehetővé, melyeknél az elektromos áramellátás nem biztosítható.

A Nádor 2010-ben megkezdte a Hytera digitális rádiórendszerének forgalmazását is, nagyszerű lehetőséget nyitva a rádió rendszerek költséghatékonyabb, gyorsabb és új alkalmazásokkal bővülő felhasználhatósága felé.

Mindig a legoptimálisabb megoldásokra törekedve a Nádor Rendszerház távközlési és informatikai szakértői ingyenes konzultációval, rendszertervezéssel, engedélyezéssel, helyszíni tesztek elvégzésével, megvalósíthatósági tanulmányok készítésével, és teljes körű kivitelezéssel állnak rendelkezésére.