Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

Informatika

informatikaA Nádor Rendszerház vezető helyet tölt be a hazai rendszerintegrátorok között. Több mint 20 éves gyakorlatának köszönhetően megszámlálhatatlan kiválóan működő IT rendszert valósított már meg.

Gyártói kapcsolatai segítik abban, hogy mindig naprakész ismeretekkel és termékpalettával álljon rendelkezésére, és megtalálja a számukra legjobb IT eszközöket, alkalmazásokat. IT portfóliója szinte korlátok nélküli bármilyen szervezet igényeit kell is kiszolgálnia.

Kiemelten kezeli az open source területét, amely által – mindenekelőtt költségcsökkentő -alternatívákat tárhat Ügyfelei elé, ezzel is szolgálva célját, hogy minél hatékonyabban járuljon hozzá a fejlesztési tervek megvalósíthatóságához.

Ez utóbbi törekvést szolgálja, hogy igény esetén olyan finanszírozási konstrukciókat biztosít, amelyek könnyítik a beruházás terhét, valamint felkutatja a fejlesztési elképzelésekhez igazodó pályázati forrásokat és teljeskörű segítséget nyújt azok kiaknázásában.

Miért érdemes a Nádor Rendszerházat választania? »