Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

cegunk

Impresszum

A honlap fenntartója

Nádor Rendszerház Kft.

Székhely: 1152 Budapest, Telek u. 7-9.

Cégjegyzékszám: 01-09-074755

Adószám: HU10507326-2-42

Bankszámlaszám: HU3311100104-10507326-01000003

Elérhetőség

Levelezési cím: 1152 Budapest, Telek u. 7-9.

Tel.: +36 1 470-5000

Fax: +36 1 470-5011

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nádor Rendszerház tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Nádor Rendszerház weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik, az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Nádor Rendszerház jogosult. Különösen igaz ez az oldalon található Nádor-logókra és emblémákra. A weboldal tartalmát tilos bármilyen formában kereskedelmi céllal felhasználni a Nádor Rendszerház előzetes írásbeli engedélye nélkül.

A Nádor Rendszerház weboldalát a lehető legnagyobb gondossággal állította össze, ennek ellenére nem tudja garantálni az oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát, valamint a folyamatos problémamentes működést. A Nádor Rendszerház ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely weboldalának felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok egyértelműen a Nádor Rendszerház szándékos cselekedetének, vagy súlyos gondatlanságának következményei.

A Nádor Rendszerház weboldala a teljeskörű tájékoztatás érdekében külső honlapokra vezető linkeket tartalmazhat, ezen weboldalak tartalmáért azonban a Nádor Rendszerház semmilyen felelősséget nem vállal.

Kapcsolódó kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

.