Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

104 milliárd forint keretösszegű IT biztonsági közbeszerzésben nyertes konzorciumvezető a Nádor

A DKÜ által IT Biztonsági termékek és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására indított közbeszerzési eljárásban ajánlattevő konzorciumi vezetőként nyertes a Nádor.

dkuSzínes és tartalmas portfóliónkban 25 gyártó legkülönbözőbb IT Biztonsági megoldása található a határvédelemtől a végpontvédelemig, melyeket stabil szakértelemmel társítva készülünk patnereink minden igényét kielégítő szolgáltatásokra.

Legyen szó akár tűzfal-, antivírus-, mobil eszözvédelmi megoldásokról vagy összetettebb - it biztonsági - rendszerek kiszolgálásáról, szakértőink készséggel állnak rendelkezésre.

A megállapodás nem kínál automatikusan megrendeléseket. A DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztethetik újra a beszerzéseiket. A megkötésre kerülő keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 39 hónapra, de legfeljebb a 104 milliárd forintnyi keretösszeg kimerüléséig jön létre.