Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Bemutatjuk a Hytera új generációs DMR eszközeit, a H sorozatot

A Hytera H7 és H6 DMR eszközeiben a hardver- és szoftvertechnológia legújabb vívmányait integrálták, hogy rendkívül megbízható, ergonomikus, nagymértékben továbbfejlesztett funkcionalitással rendelkező rádiók kerüljenek a kritikus kommunikációt végző felhasználók kezébe. 

Hytera H sorozat

 

A H sorozatú DMR terminálok megfelelnek a közbiztonság, az energia, a közlekedés, a közművek, a kereskedelmi és egyéb iparági vertikumok egyre összetettebb és nagyobb kihívást jelentő kommunikációs kihívásainak. Az újonnan kifejlesztett hardverplatform és szoftverarchitektúra jobb rádióteljesítményt, optimalizált felhasználói élményt, intuitívabb, praktikusabb és könnyen kezelhetőbb funkciókat biztosít. 

Új generációs megoldások, tökéletes szolgáltatás

  • Az új H7 sorozatú (HP785 / HP705) és H6 sorozatú (HP685 / HP605) hordozható rádiók kisebbek és könnyebbek, ellenben még nagyobb akkumulátorkapacitást és élettartamot nyújtanak, mint elődeik.
  • Fokozott hangtisztaság és hangerő tapasztalható a nagy teljesítményű hangszórók és a DSP algoritmus kombinációjának köszönhetően, míg az integrált AI zajszűrés még tisztábbá teszi a hangot.
  • Az egyéb újítások közé tartozik egy speciálisan kialakított üreg, melyen keresztül a hangszóró rezgését kihasználva szorítják ki a vizet, hogy még szakadó esőben is tiszta hangot biztosítson a rádió.
  • A közvetlen kommunikációs hatótávolság 25%-kal bővült nyílt környezetben, miközben a javult a jelminőség trönkölt üzemmódban.

H6 sorozat - Amilyen kicsi, olyan erőteljes

A HP6 sorozatnak két modellje van, a HP685 és a HP605, melyeket kifejezetten üzleti szempontból kritikus felhasználók számára fejlesztettek.
A kicsi és könnyű HP6 sorozat olyan lenyűgöző tulajdonságokat és funkciókat kínál, mint például a piacvezető hangteljesítmény, kiterjesztett lefedettség, lítium-polimer akkumulátor és a szélsőséges környezeti feltételekkel szembeni ellenállás. AI-alapú hangjavító technológia csökkenti a nem kívánt háttérzajt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a kommunikációs hatékonyságuk növelésével a feladatukra, küldetésükre összpontosíthassanak. 

H7 sorozat - Jövőbe mutató funkcionalitás

A HP7 sorozat HP785 és  HP705 rádiói a stílus és a funkcionalitás jövőjét, valamint a digitális rádiók szabványainak előrehaladását jelentik a felhasználók számára, hiszen az eddigiektől megszokott tulajdonságaikat megsokszorozva még hatékonyabb és megbízhatóbb kommunikációt biztosítanak.  Optimalizált vezérlőfej-rögzítésük támogatja a rugalmas telepítési lehetőségeket. Az Ethernet-port lehetővé teszi, hogy a rádió átjáróként működjön a keskeny sávú hálózatokhoz, ugyanakkor jelentősen megkönnyíti a külső szolgáltatókkal és platformokkal való együttműködést és az új funkciók kialakítását. Nagy teljesítményű akkumulátorral, figyelemre méltó hordozhatósággal és strapabírósággal szolgálja a kommunikációt minden iparágban, szélsőséges körülmények között is.


HM785 - Professzionális mobil rádió

A HM785 a professzionális digitális mobilrádiók legújabb generációját képviseli, amely nagyobb rugalmasságot és skálázatóságot biztosít felhasználója számára. A HM785 támogatja a standard- és távoli vezérlőfej (single/dual) használatot is, így biztosítva hatékony kommunikációt járművek, motorkerékpárok, irányító termek számára, a legkülönbözőbb környezeti elvásároknak megfelelően. Az új köntös ellenére megőrizte a korábban már megszokott magas minőséget. Az UI interakció megkönnyíti a gyorsabb működést, az Al-alapú zajszűrő technológia pedig tisztább hangot garantál még extrém zajos környezetben is.

HR1065 - Erőteljes digitális átjátszó

Gazdag iparági tapasztalatok, vásárlói visszajelzések és a technológiai fejlődés segítette létrehozni a digitális átjátszók következő generációját, melyet a HR1065 képvisel. A kompakt digitális átjátszó bár feleakkora mint elődje, mégis olyan sokoldalú eszköz, amely beépített tápegységgel, integrált telefonos átjáróval, routerrel rendelkezik - ezzel 'minden egyben' megoldást nyújtva a felhasználók számára.