Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Miért várakozna? Wi-Fi 6 hálózat, gyors szállítással a Huawei promóciójában december 30-ig!

Alakítsa ki teljes lefedettségű Wi-fi 6 hálózatát és élvezze az új technológia számos előnyét!

A Huawei év végi Fast Track promóciójának keretében, most gyorsan kialakíthatja új generációs Wi-Fi 6 hálózatát.

Ehhez nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal, akik a rendszerigény meghatározása után segítenek a szükséges eszközök beszerzésében!

banner termékekkel

 

Váltson Wi-Fi 6-ra még ma!

Az intelligens antenna- és algoritmustechnológiával rendelkező Huawei Air Engine WiFi6 sorozatú termékeivel megvalósítható a teljes lefedettségű WiFi6 hálózat kiépítése. 

Menedzsment központ a biztonságos, élménydús szolgáltatásokért

A Huawei Cloud Campus segítségével hozzon létre one-stop hálózati menedzsment központot. A Big Data, AI és SDN technológiák bevezetésével megvalósul az egyetemi hálózatok automatizációja és az intelligens O&M. A megoldás kiváló minőségű vezetékes és vezeték nélküli teljestményt nyújt, lehetővé teszi az automatikus szolgáltatásokat, az intelligens élménybiztosítást és a fokozott biztonságot.

Nagy teljesítményű switchek - számos lehetőséggel!

Az új generációs, nagy teljesítményű hardverre épülő és a Huawei Versatile Routing Platformon (VRP) alapuló CéoudEngine S5735-L switchek flexibilis Ethernet-hálózatot, sokrétű biztonsági kontrollt és Layer 3-as routing protokollt támogatnak, így nyújtva magasabb szintű teljesítményt és szolgáltatásfeldolgozási képességeket.

Engedje meg magának a várakozási idő- és csomagveszteség mentes roaming élményt.

Rendeljen a termékekből még ma, hogy 3-4 hét múlva már élvezhesse a WiFi 6 technológiát.