Oldalunk a zavartalan működéshez cookiekat (sütiket) használ, ment le az Ön gépére. Ezek használatát engedélyeznie kell böngészőjében.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

Technológiafejlesztés a Nádornál, Önökért!

A 2020-as év a Nádor Rendszerházat is arra késztette, hogy felkészüljön beruházásainak átstruktúrálódására, szolgáltatásainak folyamatos magas szinten tartására. A Széchenyi 2020 program keretében zajló technológiafejlesztés segítségével meglévő távközlési rendszerek üzemeltetésére, karbantartására, valamint javítására kívánunk fókuszálni.

Széchenyí 2020 technológia fejlesztés

Technológiafejlesztés a NÁDOR Rendszerház Kft-nél

  • a kedvezményezett neve: NÁDOR Rendszerház Irodaautomatizálási Kft.
  • a projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01416
  • a vissza nem térítendő támogatás összege: 12 965 584 Forint
  • a támogatás mértéke: 70%
  • a projekt befejezési dátuma: 2020.12.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

A Nádor Rendszerház Kft. 1991-es megalakulása óta rendszerintegrátorként definiálja magát a magyarországi informatikai piacon. Fő üzletágai az informatika, IT Biztonság, távközlés, vonalkódtechnika és RFID, valamint a biztonságtechnika.
A Covid-19 hatására a beruházások átstruktúrálódása van kilátásban számításaink szerint. Erre felkészülve projektünk megvalósítása során a meglévő távközlési rendszerek üzemeltetésére, karbantartására, valamint javítására kívánunk fókuszálni.
A távközlési rendszereknél elengedhetetlen a karbantartás és a proaktív hibaelhárítás. A projekt keretén belül célunk olyan eszközök beszerzése, amelyek segítségével olyan méréseket is el lehet végezni, amely egy kezdeti – de még szolgáltatás csökkenést nem okozó – hibát is képes feltárni. Ezzel képesek lennénk biztosítani a működés folytonosságát hosszútávon.

A megvásárolni kívánt eszközök:
• Anritsu S412E LMR Master analizátor
• 48 x 10/100/1000BASE-T PoE switch
• 20-Port 10GBASE-T/SFP+ and 10GBASE-T/SFP+ Combo Po
• 48 x 10/100/1000BASE-T ports switch

A fentiek beszerzésével olyan szolgáltatást tudunk kínálni megrendelőinknek, melynek eredményeként bevételünk növekedése várható. Mindemellett a műszer elengedhetetlenül szükséges a már korábban említett EDR rendszerbe történő szállítások és a kapcsolódó mérnöki, technikusi tevékenységek ellátásához, amely kapcsán társaságunk kb. 300 millió forintos árbevétel-növekedéssel számol. Ez a növekedés feltétlen szükséges számunkra a cég jelenlegi munkáltatói létszámának fenntartásához.

A piaci megkeresések és visszajelzések alapján jelentős igény mutatkozik az RFID (rádiófrekvenciás azonosítás) és RTLS (valós idejű beltéri helymeghatározás) rendszerekre is. A beszerezni kívánt műszerek képesek az RFID és RTLS rendszerek által sugárzott jelek mérésére is, így a telepítés során elengedhetetlen interferencia és spektrum méréssel új rendszerek kiépítésére, ennek következményeként pedig újabb piaci szegmensbe történő bekapcsolódásra is lesz lehetőségünk. Mindemellett komplexebb mérési feladatokat is el tudunk végezni, melyre korábban nem volt lehetőségünk. Ezáltal a csökkenő piaci kereslet ellenére is bízunk benne, hogy nagymértékű növekedést tudunk elérni hosszútávon.
A hálózati eszközök beszerzésével az üzemeltetési feladatainkat egy korszerűbb, megbízhatóbb és lényegesen gyorsabb hálózattal magasabb szinten fogjuk tudni ellátni és lehetőségünk nyílik az üzemeltetési szerződéseink számát bővíteni.

A jövő...

A projekt keretén belül megvalósítani kívánt Távközlési üzletág feladatainak növekedése és bővülése várható. Amennyiben vállalkozásunk más üzletágainak területén visszaesés következne be, a kollégák az általunk, számukra kínált átképzéssel és oktatással képesek lesznek a Távközlési üzletág területébe integrálódni. Számunkra fontos a munkaerő megtartása, munkatársaink számára feladatok biztosítása, továbbá az üzemeltetési szerződések körének bővülésével biztos alapot tudunk nyújtani cégünk működéséhez.