This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions.

hírek, akciók

Kérjük adja meg adatait az ajánlatkéréshez! (a *-gal jelölt mezők kitöltése elengedhetetlen)

IT Biztonságtudatossági oktatást Mindenkinek! - Állandó akciók!

Önnek is fontos vállalkozása információ biztonsága? Szeretné biztonságban tudni rendszerét és adatait? Szervezetének törvényi megfelelőséget kell biztosítania? Mi segítünk! Keresse tanfolyamainkat, melyet naprakész szakértőink állítottak össze. Kérje kedvező árú ajánlatainak összevont kurzusainkra egész évben!

Vállalkozásunk, szervezetünk információbiztonságát kiemelten fontos tényezőként kell kezelni, hiszen a különféle és egyre kifinomultabb ’kibertámadások’ mára már nemzeteket, cégeket, és a mindennapi felhasználót is naponta érintő veszélyforrások.

Az információbiztonság egyszerre van jelen egy vállalkozás vagy szervezet minden területén. Feltételeinek megfelelő kialakítása és működtetése jóval túlmutat az információ biztonságos kezelésén: magába foglalja az összes erőforrást, az eszközöket és a felhasználókat (de ezen túlmenően az információs rendszerek szabályozását is). Ennek megléte és irányítása a mindenkori felső vezetés felelőssége.

Mert mindenhol van egy gyenge láncszem….FB IMG 1491159369419

Bármilyen jól felépített és biztonságos IT rendszernek van gyenge láncszeme, ez pedig a felhasználó.

Nem minden felhasználó ’tudatos felhasználó’, ezért fontos, hogy az érintett dolgozókat tájékoztassák az alapvető biztonsági követelményekről és felkészítsék a lehetséges külső és belső fenyegetések felismerésére.

Egyszerű és rugalmas megoldás keres? Megtalálta!

  • A Nádor Rendszerház elkötelezett a tudatos informatikai felhasználók folyamatos képzése mellett, ezért 2016-ban megalkotta felhasználóbarát e-learning keretrendszerét, melyet már számos önkormányzati hivatal és versenyszférában működő vállalkozás (több, mint 2500 felhasználó) választott képzéseihez.
  • A felhasználóbarát e-learning keretrendszer szabadságot és rugalmasságot biztosít felhasználói számára a tanulás üteme, időbeosztása és helye tekintetében, a munkáltató pedig értékes időt és költséget takarít meg azáltal, hogy nem kell minden munkatárs számára egyszerre (vagy több ütemben) tantermi oktatást tartani.
  • A kurzusok tartalma nem lexikális jellegű adatok közlése és számonkérése, hanem a biztonságos működéséhez szükséges viselkedési és tevékenységi formák elsajátítására, a folyamatosan megújuló veszélyek felismerésére és a veszély elhárítására való lépések alkalmazására fókuszál.
  • Az I. évfolyam tananyagában alapozó témakörök kerülnek előtérbe, melyre tematikusan épülnek a II. évfolyam (és az ősszel megjelenő III. évfolyam) témakörei. A kurzus tartalmát a hétköznapi életből vett példák segítségével dolgozzák fel a résztvevők, ezzel folyamatosan mélyítik a megszerzett tudást és építik biztonságra való törekvéseiket.

Miért éri meg velünk tanulnia?

  • Mert tananyagunk az Ibtv. és GDPR előírásainak, valamint az adott szervezet saját felhasználói szabályzatával összhangban készül, mindenki számára érthető, hétköznapi példákkal színesítve
  • Mert nem kell költség- és időigényes tantermi oktatással bajlódnia
  • Mert felhasználóbarát felülettel segítjük az oktatást
  • Mert a hétköznapi kibervédelem, az állami szféra szervezeteinek pedig a törvényi megfelelés egy lépcsőfokának költséghatékony megoldását nyújtjuk
  • Mert az elmúlt évben több, mint 2500 elégedett* felhasználó választotta rendszerünket (*Minőségbiztosítási kérdőíveink alapján)

Ne késlekedjen, tudja biztonságban rendszerét, ügyeljen a megfelelőségre!

Kérje egyedi ajánlatunkat!